Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen
RAHTIVAPAASTI
Stiga Combi 48 SQ ST

Stiga Combi 48 SQ ST

Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä

369,00 €
Ilmainen toimitus Manner Suomeen
itsevetävä/ keräävä
takaveto
Lisää ostoskoriin

Tuotekuvaus

Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on 139 cc polttomoottori ja neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus. 60 litran keruusäiliö.
  • 139 CC STIGA-POLTTOMOOTTORI
  • ITSEVETÄVÄ, DYNAAMISELLA DSC-NOPEDENSÄÄDÖLLÄ VARUSTETTU LEIKKURI, JONKA TYÖSKENTELYNOPEUTTA VOIDAAN SÄÄTÄÄ PORTAATTOMASTI.
  • 46 CM LEIKKUULEVEYS
  • 60 LITRAN KERUUSÄILIÖ TÄYDEN SÄILIÖN ILMAISIMELLA
  • NELJÄ LEIKKUUMENETELMÄÄ: KERÄYS, SILPPUAVA MULTICLIP, SIVULLEPUHALLUS JA TAAKSEPUHALLUS

    Itsevetävässä STIGA Combi 48 SQ -ruohonleikkurissa on 46 cm leikkuuleveys ja 60 litran hybridikeruusäiliö täytön ilmaisimella. Teräsrunkoisen leikkurin voimanlähteenä on luotettava 139 cc STIGA-moottori, jonka nettoteho on 2,2 kW kierrosnopeuden ollessa 2 900 r/min. Combi 48 SQ -leikkurissa voit valita neljästä leikkuumenetelmästä. Leikkurissa on keräyksen lisäksi taakse- ja sivullepuhallus sekä silppuava leikkuumenetelmä, joka silppuaa ruohon pieneksi silpuksi ja puhaltaa sen takaisin ruohon juurelle luonnolliseksi lannoitteeksi. Helposti vivusta säädettävä 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö (22–80 mm). Suurikokoiset (280 mm) takapyörät tekevät leikkurista helposti käsiteltävän epätasaisessakin maastossa. Heittoputki ja silppuavan leikkuun mahdollistava Multiclip-tulppa vakiovarusteena. Keruusäiliössä on kiinnikkeet, joiden avulla se voidaan liittää koneeseen helposti. Kiinnikkeiden avulla myös varmistetaan, ettei keruusäiliö kaadu irrotettaessa.

     
Näytä lisää tuotteita
STIGA ruohonleikkurit tuoteryhmästä