Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen
RAHTIVAPAASTI
Stiga Park 740PWX + EL 100 QF leikkuulaite

Stiga Park 740PWX + EL 100 QF leikkuulaite

Saatavuus
Tilaustuote
Määrä
COMBI 100 EL QF LEIKKUULAITE
8 440,00 €
Ilmainen toimitus Manner Suomeen
Neliveto
Aito runko-ohjaus
Lisää ostoskoriin

Tuotekuvaus

PARK 740 PWX, Park 100 Combi 3 EL QF -leikkuulaitteella

Polttomoottorikäyttöinen etuleikkuri
Park 740 PWX -etuleikkuri antaa maksimaalisen tehon ja minimaalisen vaivan sen 2-sylinterisen, 570 cc Briggs & Stratton Vanfuard 18 hv -moottorin, nelivetoisen Tuff Torq -voimansiirron ja kevyen, aidon runko-ohjauksen (50:50) sekä hydraulisen Pro Drive -ohjaustehostimen ansiosta. Tähän päältäajettavaan ajoleikkuriin on saatavana kelluva leikkulaite eri leikkuuleveyksillä 95-125 cm välillä. Lopputulos? Nopea leikkuu, tasainen ajo epätasaisillakin pinnoilla, esteetön näkyvyys, helppo leikkuu kulmista sekä erinomainen leikkuujälki myös reuna-alueilla.
  • Kaupallisen tason 2-sylinterinen Briggs & Stratton Vanguard 18 -moottori
  • Eteen sijoitettu leikkuulaite. Saatavana 95-125 cm leikkuuleveyksillä.
  • Paranneltu ergonominen istuin
  • 4-vetoinen Tuff Torq -vaihteisto parantaa nousukykyä.
  • Voit liittää tämän Bluetooth-yhteensopivan leikkurin älypuhelimeesi ja vastaanottaa sovelluksen avulla mm. huoltoilmoituksia.
  • LED-ajovalot

    Kaupallisen tason kaksisylinterisen, 570 cc Briggs & Stratton Vanguard 18 hv -moottorin ansiosta Park 740 PWX -etuleikkuri on tehokas, helppokäyttöinen ja mukava. Sen nelivetoinen Tuff Torq -voimansiirto, aito runko-ohjaus (50:50), hydraulinen ohjaustehostin sekä edistyksellinen rungon muoto mahdollistavat vaivattoman ajon esteiden keskellä. Mukavuutta lisää mukavuusistuin korkealla selän tuella, kyynärnojilla ja kaksoisjousituksella. Istuimen viereen on sijoitettu ergonominen hallintapaneeli, jossa mm kätevä sähköinen leikkuukorkeuden säätö sekä iso lokero henkilökohtaisille tavaroille. Voit liittää tämän Bluetooth-yhteensopivan leikkurin älypuhelimeesi ja vastaanottaa sovelluksen avulla huoltoilmoituksia ja päivityksiä. Park 740 PWX -etuleikkurissa on eteen sijoitettu leikkuulaite, joita on saatavana 95-125 cm leveyksillä, mikä mahdollistaa nopean leikkuun, selkeän näkyvyyden, helpon kulmiin pääsyn sekä kauniin leikkuujäljen myös leikkuualueen reunoilla. Helpon leikkuulaitteen puhdistamisen mahdollistaa Quick Flip -mekanismi. Mitä muuta? Etuleikkuri on varustettu LED-ajovaloilla valaisemaan alueen leveämmällä säteellä tai kaukovaloilla sekä muita lähelläolevia varoittavilla takaheijastimilla. Ja kun leikkuutyö on tehty, istu alas, rentoudu ja ihaile lopputulosta.
Näytä lisää tuotteita
STIGA ajoleikkurit tuoteryhmästä