Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Buster XL Pro

Tekniset tiedot

Pituus: 5.94 m
Leveys: 2.17 m
Paino: 640 kg
Henkilöluku: 7
Moottorisuositus: 80 - 130 hp
PYYDÄ TARJOUS
<b>05_XL_Pro</b>
<b>BUSTER XL_2020_rajattu</b>
<b>03_XL_Pro</b>
<b>01_XL_Pro</b>
Huom! Varastossa 1kpl ylivuotisia XL Pro malleja. Kysy lisää.

 

Buster XL Pro on vaativan vesilläliikkujan valinta. Vahvarakenteisena ja uppoamattomana se soveltuu erinomaisesti myös työkäyttöön vaativissakin sääolosuhteissa. Runsailla ja monipuolisilla lisävarusteilla voit rakentaa XL Prosta makusi mukaisen, tarvitsit sitä sitten ammatissa tai kala-apajilla! Buster XL Pro perustuu suositun Buster XL:n erinomaista palautetta saaneeseen nousulistattomaan runkoon.

 

Buster XL Pro perustuu suositun Buster XL:n erinomaista palautetta saaneeseen nousulistattomaan runkoon. Uudessa mallissa on perinteinen kaksipulpettiratkaisu väliovella. Suuret säilytystilat pulpeteissa kätkevät tehokkaasti matkatavarasi ja veneilyvarusteesi. Buster XL Pro on suunniteltu myös kalastajan tarpeita silmälläpitäen. Veneen järeät mitoitukset ja kyynelkuvioitu alumiiniturkki mahdollistavat turvallisen ja huolettoman työskentelyn kelistä riippumatta.

Työskennellessä tai harrastettaessa veden äärellä on olennaista varmistaa mahdollisimman vapaa liikkuvuus rajatussa tilassa. Buster XL Pron reilut avotilat tekevät liikkumisen veneessä vaivattomaksi ja helpottavat pitkien tavaroiden kuljetusta ja säilytystä veneessä. Karhennetut ja helppohoitoiset turkkipinnat estävät tehokkaasti liukastumista ja kestävät kulutusta vuosikausia. Suurien Bustereiden tapaan XL Pro on niin ajettaessa kuin paikallaankin ollessaan vakaa ja varma. Uusi Buster XL Pro -
varmuutta ja vakautta vesillä!