Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Buster XL

Tekniset tiedot

Pituus: 6.05 m
Leveys: 2.20 m
Paino: 760 kg
Henkilöluku: 7
Moottorisuositus: 80 - 115 hp
PYYDÄ TARJOUS
<b>250619_Buster-netti-176</b>
<b>BUSTER XL_2020_rajattu</b>
<b>250619_Buster-netti-55</b>
<b>_DSC9071</b>
<b>_DSC9270</b>
<b>170619_buster_xxl+xl-printti-24</b>

Kaudelle 2020 Buster XL tuo ison veneen ominaisuuksia taloudelliseen kokoluokkaan. Buster XL on virtaviivainen, mutta samalla myös jämäkkä  moniottelija, jonka kyydissä matkustaa mukavasti jopa seitsemän henkilöä. Buster XL:n ajotuntuma on vakaa ja luottamustaherättävä, joten ajomatkat taittuvat vaivatta vaativammissakin keleissä. Veneen maksimikoneteho on 130 hevoivoimaa, joten Buster XL on myös suoritusykyä kaipaavan veneilijän valinta.

 

Buster XL on laatutietoisen, mutta käyttökuluista tarkan veneenostajan valinta. Lasinen wrap around tuulilasisto pyyhkijöillä parantaa turvallisuutta ja lisää käyttömukavuutta. Runsaat säilytystilat ja köysilokerot helpottavat veneilyn arkea. Entertainment-paketin audiojärjestelmä viihdyttää matkustajia pidemmillä siirtymillä. Ruostumattomasta teräksestä valimistetut helat ja kaiteet tuovat veneen ulkonäköön ajatonta tyylikkyyttä ja lisäävät entisestään veneen kestävyyttä.

Buster XL on ansaitusti yksi eniten myydyistä malleistamme. Uppoamaton ja virtaviivainen XL on vakuuttava valinta niin yhteys- kuin huviveneilyyn. Suuret uimatasot ovat suunniteltu sekä hyötykäyttöä että hauskanpitoa silmälläpitäen. Ei siis ihme, että XL on yksi suosituimmista malleistamme, joka kasvattaa tyytyväistä käyttäjäkuntaa vuosi toisensa jälkeen. Saavuttamamme luottamus on meille kunnia-asia.