Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Terhi 445

Tekniset tiedot

Pituus: 4.45 m
Leveys: 1.85 m
Paino: 260 kg
Henkilömäärä: 5
Moottorisuositus: 15-30 hv

 

PYYDÄ TARJOUS
<b>terhi-445-16-act-e-02</b>
<b>terhi-445-16-act-e-01</b>
<b>terhi-445-16-act-e-06</b>
<b>terhi-445-16-act-e-05</b>
<b>terhi-445-16-act-e-03</b>
<b>terhi-445-16-act-e-04</b>

Taloudellinen yleisvene kaikille suomalaisille veneililjöille

Terhi 445 on käytännöllinen, turvallinen, taloudellinen, hiljainen ja ympäristöystävällinen monitaituri, joka on saatavana sekä kahvaohjattavana että erillisellä ohjauspulpetilla varustettuna.

 

Malliston tilaihme

Suunnittelussa on korostettu erityisesti käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. 4,45 metriä pitkään Terhi 445:een onkin saatu erittäin toimivat säilytystilat ja riittävästi avointa tilaa turvalliseen veneessä liikkumiseen. Älykkäästi ratkaistu taittuva keskipenkki mahdollistaa helpon ja turvallisen läpikuljettavuuden venettä lastattaessa tai purettaessa, mutta se antaa tarvittaessa lisää mukavaa istuintilaa, kun kyydissä on isompi määrä matkustajia. Lukittavia säilytystiloja on keulassa kolme ja takapenkin alla yksi. Lisäksi veneen köysille on käytännölliset sijoituspaikat avoimissa lokeroissa, joista ne ovat helposti saatavilla. Airot saa lukittua veneen paapuurin puoleiselle laidalle.

 

Valitse ohjaus tarpeesi mukaan

Uutuudesta on tarjolla kaksi eri mallia, kahvaohjattava Terhi 445 ja reilun kokoisella sivupulpetilla varustettu Terhi 445 C. Kahvaohjattava malli on käyttökelpoisimmillaan kun tarvitaan runsaasti kuljetuskapasiteettia ja tavoitellaan ensisijaisesti polttoainetaloudellisia ajonopeuksia. Vene toimii hyvin jo 15 hv moottorilla ja on turvallinen ratkaisu mökin perusveneeksi sekä vaikkapa kalastukseen. Veneeseen on tarjolla runsaasti lisävarusteita, joilla sen saa parhaiten vastaamaan yksittäisen veneilijän tarpeita.

Pulpettiversio, Terhi 445 C, on runsaammin varusteltu laadukas ja käytännöllinen kokonaisuus. Vakiovarusteeksi tulee pulpetin lisäksi tuulilasi kaiteineen, sivukaiteet ja knaapit, ja kattavalta lisävarustelistalta löytyy varusteluvaihtoehtoja vaativammallekin kuluttajalle. Terhi 445 C on oivallinen yhteysveneeksi, kalastukseen ja veneretkeilyyn.

 

Vakaata turvallisuutta

Terhi 445 on erittäin vakaa vene. Se kallistuu paikalla ollessaan hyvin maltillisesti, eikä nopeakaan liikkuminen aiheuta vaaratilanteita. Helposti jo 20 hevosvoiman moottorilla liukuun nouseva vene on myös maltillinen ja johdonmukainen käytökseltään. Sen uskaltaa antaa huoletta perheen nuoremmankin väen käyttöön ja toisaalta sen käytöstä nauttivat myös perheen vanhimmat veneilijät. Lisää urheilullisuutta ja kuormankestokykyä haluava kuluttaja voi valita Terhi 445 C:hen myös peräti 30 hevosvoiman koneen menettämättä turvallisuudesta ripaustakaan. Luonnollisesti vene on myös soudettavissa.

 

Taloudellista laatua

Terhin uutuus 445 jatkaa pohjamuotoilultaan suursuosikki Terhi 400-veneen linjoilla. Vene liikkuu kevyesti ja polttoainetaloudellisesti. Harkitut ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat henkivät nykyaikaista veneilyä, joka metrikilpailun sijasta keskittyy laadukkaaseen ja käytännölliseen kokonaisuuteen.

 

Täysin uppoamaton

Terhi-veneiden kaksoisrakenne takaa paitsi uppoamattomuuden myös todella hiljaisen ajonautinnon kovassakin kelissä. Kahden ABS-muovikuoren väliin vaahdotetaan vettä imemätön polyuretaani, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena samalla kun se vaimentaa ääniä. Terhi-veneille myönnetään yhdessä Honda-perämoottorin kanssa peräti 5 vuoden takuu.