Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Terhi 475 Twin C

Tekniset tiedot

Pituus: 4.75m
Leveys: 1.85m
Paino: 370kg
Henkilöluku: 5
Moottorisuositus: 40-50hv
PYYDÄ TARJOUS
<b>terhi-475-twin-c-16-act-e-07</b>
<b>terhi-475-twin-c-16-act-e-05</b>
<b>terhi-475-twin-c-16-act-e-02</b>
<b>terhi-475-twin-c-16-act-e-08</b>
<b>terhi-475-twin-c-16-act-e-01</b>
<b>terhi-475-twin-c-16-act-e-06</b>

Tuplasti veneilyn iloa

Suositun Terhi 475 Twin C:n erinomainen viimeistely, turvalliset kaiteet sekä hyvät säilytystilat, ajo-ominaisuuksista puhumattakaan, tekevät veneestä kokoluokassaan mökkiläisten ja harrastekalastajien kestosuosikin.

 

Vene on varustettu kahdella pulpetilla, jotka yhdessä pulpettien väliin kiinnitettävän väliverhon voimin tarjoavat suojaa viimalta ja roiskeilta kaikille takapenkillä istuville. Pulpeteissa on lukittavat hansikaslokerot ja läpinäkyvillä luukuilla suojatut lokerot, joista matkustajan puolelle mahtuu jopa merikortti. Luonnollisesti pulpeteissa löytyy myös omat tilat mittareille, navigaatiovarustukselle ja soittimelle. Lisävarusteena saatava peräkuomu taittuu siististi takapenkin takana olevaan kuomukoteloon. 
Keulasta löytyy ankkuriboksi ja paikka ankkurirullalle tai apumoottoritelineelle. Perästä löytyy edellä mainitun kuomukotelon lisäksi omat köysiboksit kiinnitysköysille sekä laitakotelot vaikkapa kalastustarvikkeille. Mukitelineitäkään ei ole unohdettu.

 

Veneen muut ominaisuudet ovat taattua Terhiä. Vahvalla ABS-kolmikuorirakenteella valmistetussa veneessä on korkeat laidat, tasainen turkki ja paljon avotilaa tavaroiden kuljettamiseen. Runsas kaidevarustelu varmistaa käyttöturvallisuuden. Terhi 475:ssa on urheilullinen runkomuoto, lähes olematon liukukynnys ja vene kestää hyvin ajoa kovemmassakin kelissä. Peräpeiliin sopii maksimissaan 60 hv:n pitkärikinen perämoottori, mutta suosittelemme 40-50 hv:n konetta.

 

Twin C on mitä mainioin vene esimerkiksi vesiurheiluun tai huviajeluihin, mutta toimii erittäin hyvin myös yhteys- tai mökkiveneenä.

 

Veneeseen on saatavana runsaasti lisävarusteita, joilla veneen voi muunnella moniin eri käyttötarkoituksiin. Lisävarustelistalta löytyy muun muassa anturiteline kaikuluotaimelle, targakaari uisteluun ja keulan aurinkotaso. Tämä vene mahdollistaa melkein mitä vain.

 

* Terhi 475 Twin C yhdessä Hondan perämoottorin kanssa oli kansan suursuosikki vuonna 2014, jolloin Twin C-venepaketteja myytiin enemmän kuin mitään muuta venepakettia Suomessa. (Venemestari 02/2015)