Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Terhi Baby Green

Tekniset tiedot

Pituus: 2.35m
Leveys: 1.30m
Paino: 55kg
Henkilöluku: 2
Moottorisuositus: 2-3hv
PYYDÄ TARJOUS

Vesilinnustusta ja sorsastusta harrastaville

Terhi Baby Funin sisarmalli, Baby Green on kauttaaltaan vihreän värinsä ansiosta täydellinen valinta esim. lintubongausta, sorsastusta tai vesilinnustusta harrastaville. Luontoon sopivan värin takia voit liikkua vesillä entistä huomaamattomammin.  

 

Vakaa ja turvallinen

Terhi Baby Green on väriään lukuun ottamatta identtinen Terhi Baby Funin kanssa, joten se on erinomainen ensivene perheen tulevien veneilijöiden käyttöön. Katamaraanirunkonsa ansioista Terhi Baby Green on kokoisekseen erityisen vakaa ja turvallinen, ero tavalliseen soutuveneeseen on huomattava.

 

Vaivatonta käsittelyä

Baby Green sopii myös loistavasti isomman veneen apujollaksi. Se on vaivaton soutaa ja se kulkee jarruttelematta matkaveneen perässä. Kätevän kokonsa ansiosta vene kulkee näppärästi myös henkilöauton katolla. Monikäyttöisyyttä ajatellen Baby Greenissä on pitkittäissuuntaisen penkin alla lukittava säilytystila airoille ja varusteille lisäksi vene on varusteltavissa taavettikoukulla. Airopari hankaimilla kuuluu veneen vakiovarustukseen. Veneen perään voi myös asentaa pienen lyhytrikisen perämoottorin.

 

Runkoon muotoiltujen kahvojen ansiosta venettä on kevyt käsitellä. Nostot ja siirrot sujuvat vaivattomasti. Apujollakäyttöä ajatellen veneessä on myös pehmeä, muovinen törmäyslista, joten Baby Green ei jätä jälkiä isomman veneen kylkeen.