Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Yamarin 88 Day Cruiser Premium

Tekniset tiedot

Pituus: 8.80m
Leveys: 2.95m
Paino: 2348kg
Henkilöluku: 10
Moottorisuositus: 300-425hv
PYYDÄ TARJOUS

Yamarin tarjoaa lippulaivamallinsa, 88 daycruiserin myös tyylikkäällä premium-varustuksella. Yamarin 88 DC:n että 88 DC premiumin suurin moottorisuositus on 425 hv, jolloin moottoriksi voi valita Yamaha-malliston tehokkaimman perämoottorin, uuden Yamaha XF425 XTO:n. Yamaha XF425 XTO (Xtreme Thrust Output) Offshoren virtaviivainen ja dynaaminen ulkoasu viestivät viimeisintä teknologiaa.

 

Päällepäin Yamarin 88 DC:n premium-version erottaa vakiomallista ruostumattomasta teräksestä valmistetusta tuulilasin kehyksestä sekä ohjauspulpetin kahdesta valtavasta, 16-tuumaisesta näytöstä. Kahden Yamarin Q -näytön ansiosta kuljettaja saa toiselle näytölle täysikokoisen, havainnollisen merikartan samalla kuin toisella näytöllä voidaan esittää vaikkapa pelkästään moottorin mittaristotiedot.

 

Kattavaa vakiovarustelua voi täydentää mm. Deluxe-pakettilla, joka sisältää auringonottotason avotilaan, peräkuomun, satamapeitteen, trimmitasot, kaksoisakkujärjestelmän sis. isolaattorijohdon, keulapotkurin, jääkaapin ja maasähköjärjestelmän. Tämä lisäksi saatavana myös Touring-paketti johon kuuluu ankkurivinssi perään, suihku uimatasolla sekä lämmitin.

 

Yamarin 88 DC Premiumin vakiovarustus on kattava. Mukana on mm. Yamarin Q+, kaiuttimet sisältävä Entertainment-paketti, hydraulinen ohjaus, tilttiratti, sisävalot, avotilan pöytä, avattavat runkoikkunat, liesi, sähköinen wc septitankilla sekä makeavesijärjestelmä vesisäiliöineen. Premium-version ylellisyys näkyy erityisesti kajuutassa, jossa on käytetty puuta WC:n ovessa ja karmeissa, sängynpäädyn hyllyssä, peilien takaosassa sekä säilytyslaatikoissa. Avotilan patjat ovat premium-versiossa vakiona ruskeasävyiset (sahara) mutta ne saa valinnaisena myös harmaana.