Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Terhi 390

Tekniset tiedot

Pituus: 3.80 m
Leveys: 1.50 m
Paino: 100 kg
Henkilömäärä: 4
Moottorisuositus: max. 6 hv

 

PYYDÄ TARJOUS
<b>Terhi 390 moottorivene</b><br>Terhi 390 moottorivene
<b>Terhi 390 moottorivene</b><br>Terhi 390 moottorivene
<b>Terhi 390 moottorivene</b><br>Terhi 390 moottorivene
<b>Terhi 390 moottorivene</b><br>Terhi 390 moottorivene
<b>Terhi 390 moottorivene</b><br>Terhi 390 moottorivene
<b>Terhi 390 moottorivene</b><br>Terhi 390 moottorivene

Uudessa soutuveneessämme soutamisen keveys ja moottoriajamisen helppous yhdistyvät tyylikkääseen ulkonäköön. Terhi 390 on kauan odotettu seuraaja Terhin pitkäaikaiselle 385-mallille, jota valmistettiin yli 40 vuoden ajan ja jota löytynee miltei jokaisesta mökkirannasta (tai vähintäänkin mökkinaapurilta). Tämän kestävän ja vakaan soutuveneen perään sopii hyvin myös pieni perämoottori, jolla matka taittuu sutjakkaasti ja iloisesti. Tutustu kauden 2023 uutuusmalliin tarkemmin alta!

 

Suursuosikin seuraaja – Uusi Terhi 390 -soutuvene

  • Kevyt soutaa keski- tai keulapenkiltä
  • Suuntavakaa kulku tekee soutamisesta helppoa
  • Ergonominen soutuasento, säädettävissä eripituisille soutajille
  • Reilut ja lukittavat säilytystilat tavaroillesi
  • Varusteltavissa max. 6 hv perämoottorilla
  • Varusteltavissa myös sähköveneeksi
  • Tilaa neljälle hengelle
  • Valittiin Messujen Avoveneeksi Vene23-messuilla helmikuussa 2023!
  •  

Kaudelle 2023 Terhi tuo markkinoille uuden soutuvenemallin, joka on suuntavakaa sekä miellyttävä ja helppo soutaa. Uutuus kulkee myös hienosti pienellä poltto- tai sähköperämoottorilla. Terhi 390 -nimeä kantava uutuusvene on pitkään odotettu seuraaja Terhin soutuvenemalliston pitkäaikaiselle suosikille Terhi 385:lle, jota valmistettiin yli 40 vuoden ajan ja reippaasti yli 40 000 kpl. Uuden Terhi 390:n puhtaanvalkoinen runkoväri sekä huolella suunnitellut yksityiskohdat ovat soutamisen helppouden lisäksi veneen suurimpia valtteja ja odotammekin uutuusmallista myyntimenestystä edeltäjänsä tavoin. Terhi 390 on ensiesittelyssä Helsingin Vene23-messuilla helmikuussa.

 

Kevysti soutaen tai pienellä perämoottorilla

Terhi 390:n ehdottomiin valtteihin kuuluvat etenkin veneen kevyt ja helppo soudettavuus sekä veneen suuntavakaus. Soutajan ergonomiaan on myös kiinnitetty huomiota, jotta veneessä on mahdollisimman mukava matkata myös ilman moottoria. Venettä voi soutaa joko keski- tai keulapenkiltä, ja veneen pohjaturkissa on jalkatuet eripituisille soutajille. Keskipenkin siirrettävyys auttaa myös löytämään jokaiselle soutajalle mukavan soutuasennon. Peräpeilin yläreunassa on lisäksi airojen lavoille näppärät urat, joihin airot on helppo nostaa lepäämään, kun soutamisesta pidetään tauko. Terhi 390 -soutuvene kulkee myös näppärästi pienellä perämoottorilla, ja uutuusmallin peräpeiliin voi asentaa joko perinteisen polttoperämoottorin tai sähköperämoottorin. Mikäli moottoriksi valitsee sähköperämoottorin, on vakiokeskipenkin päälle asennettavissa aurinkopaneeli, joka mahdollistaa akun lataamisen aurinkovoiman avulla. Uuteen Terhi 390 -malliin on hankittavissa lisävarusteena joko eTerhi 390 -jälkiasennuspaketti Torqeedo-sähköperämoottorille tai Solar-jälkiasennuspaketti ulkoisen akun vaativalle sähköperämoottorille.

 

Varusteltavissa sähköveneeksi

Veneissä käytetään yhä enemmän elektroniikkaa niin kalastuksen kuin sähköperämoottoreiden käytön lisääntymisen myötä. Tästä syystä soutuveneessämme on myös useita vaihtoehtoja, mihin akku akkukoteloineen voidaan sijoittaa. Uudessa Terhi 390:ssä Terhin akkukotelon voi sijoittaa peräti neljään eri paikkaan: etupenkin, keskipenkin tai takapenkin alle, tai takapenkin ja peräpeilin väliin. Keskipenkin alta takapenkin alle kulkee kaapeliputkitus, joka mahdollistaa akun sijoittamisen keskipenkin alle. Ilman akkukoteloa akun voi sijoittaa lisäksi lisävarusteena myytävän uuden istuin-/säilytyslaatikon sisään. Veneeseen on helposti asennettavissa myös keulamoottori lisävarusteena saatavan keulamoottorin kiinnityslevyn avulla, jolloin keulamoottorin akku sijoittuu luonnollisesti keulan säilytystilaan.

 

Monipuoliset säilytystilat

Uudessa 390-mallissa on edeltäjäänsä reilummin säilytystilaa. Takapenkin alla on lukittava tavaratila, josta saa täysin suljetun säilytystilan varustamalla takapenkin etu- ja takalaipiolla. Takapenkin laipiot ovat veneessä lisävarusteena. Perän sivuissa on myös kaksi avointa köysi-/ankkurilokeroa. Keulaistuimen alla on entistä reilumpi säilytystila, joka on varustettu etulaipiolla tehden keulan säilytystilasta säältä suojatun.

 

Lisävarusteilla lisämukavuutta

Terhi 390 -veneeseen on lisävarusteena saatavana myös aivan uudenlainen, rotaatiovalettu tilava säilytyslaatikko keskipenkiksi. Istuinlaatikko on irrotettavissa, lukittavissa paikalleen ja siihen mahtuu tarvittaessa myös normaali 110 Ah akku (ilman akkukoteloa). Mukitelineet ja pientavaran säilytyskotelo penkin istuinpinnalla lisäävät käytettävyyttä. Uudessa istuinlaatikossa on myös kondenssiveden poistoputki. Istuinlaatikko, kuten vakiona veneen hintaan kuuluva perinteinen vanerinen keskipenkki, on kiinnitettävissä kolmeen eri kiinnityspaikkaan, joista yhdessä on lukitusmahdollisuus. Veneen muihin parannuksiin lukeutuu mm. lisävarusteena saatava keulan vetotanko, jonka avulla vene on helpompi vetää rantaan.

 

Entistäkin turvallisemmat ominaisuudet

Veneen laidat ovat hiukan edeltäjäänsä korkeammat, joten uutuusmalli on myös edeltäjäänsä asteen turvallisempi. Terhi 390 on luonnollisesti myös sadevesityhjentyvä. Pohjaläpiviennin päälle on lisävarusteena ostettavissa ritilä, joka tehokkaasti estää läpiviennin tukkeutumisen. Veneen peräpeilissä on myös läpivienti, joka pitää huolen, että sadevesi poistuu veneestä sen ollessa rannalle vedettynä. Terhin valmistustekniikan ansioista veneet ovat monia kilpailijoita viimeistellympiä, ja ainutlaatuisen, kelluttavan sandwich-rakenteensa vuoksi veneet ovat käytännössä uppoamattomia.