Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Yritys

Täyden palvelun vene- ja pienkonetalo Etelä-Pohjanmaalla

Meiltä löydät veneet, moottorikelkat, mönkijät, pienkoneet sekä tarvikkeet, varaosat ja huollon - kaikki saman katon alta. Edustamme tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä. 1400m2:n kokoinen myymälämme tarjoaa kattavan valikoiman koneita ja tarvikkeita niin ammatti- kuin huvikäyttöön.

 

Kauppiaat Marko ja Miikka Karilainen ovat vastanneet Karilaisen vene- ja pienkonemyynnistä aina 1990-luvulta asti. Vankka asiantuntemus ja henkilökohtainen palvelu ovatkin aina olleet suuria myyntivaltteja veljesten kaupankäynnissä. Osaavat myyjämme auttavat Sinua valitsemaan sopivan laitteen - oli kyse sitten matkaveneestä tai työkäyttöön tulevasta mönkijästä. Tarjoamme myös huolto- ja asennuspalvelun, mistä vastaavat Yamahan- ja BRP:n valtuutetut huoltomiehet.

 

Verkkokauppamme palvelee Sinua aina 24/7. Sieltä tilaat tuotteet vaivattomasti vaikka suoraan kotiisi.

 

Osaavaa palvelua jo 1920-luvulta alkaen

Karilaisen kauppiassuvun historia sai alkunsa Pyhäjärvellä 1920-luvulla, kun nykyisten kauppiaiden isoisoisä perusti Pyhäjärven Kauppa Oy:n. Pyhäjärven kaupallisessa elämässä oli huomattava osuus tällä Mikko Karilaisen omistamalla sekatavarakaupalla.

Pyhäjärven Kauppa Oy sai jatkoa vuonna 1949, kun Matti Karilainen aloitti liiketoimintansa Ähtärinrannalla. Myöhemmin hän piti sekatavarakauppoja myös Inhassa ja Valkeajärvellä. Matti Karilainen toimi kauppiaana 45 vuotta. Hän oli hyvin omistautunut työlleen, ja istuikin tiskin takana aamusta iltaan. Kauppa oli eräänlainen kokoontumispaikka, missä kylän väki sai vaihtaa kuulumisiaan. Tämä perinne on säilynyt vielä tähänkin päivään saakka Karilaisen kaupankäynnissä.

Vuonna 1979 Matti Karilainen perusti yhdessä poikiensa Pekka ja Olli Karilaisen, sekä tyttärensä Elina Koivulan (os. Karilainen) kanssa rautakaupan, Karilainen Ky:n. Venemyynti Karilaisella alkoi hyvin pian, heti 1980-luvun alussa. Buster-veneet ovat kuuluneet myyntivaltteihin alusta alkaen – alumiini on aina ollut kestävä ja luotettava venemateriaali. Myöhemmin Bustereiden rinnalle tuli myös Yamarin-edustus, jonka myötä valikoima kasvoi pienistä avoveneistä aina suuriin matkaveneisiin. Myös Yamaha-moottoreiden edustus on Karilaisella ollut vuodesta 1980 lähtien. Rautakauppa Karilainen Ky palveli menestyksekkäästi asiakkaitaan 23 vuoden ajan - aina vuoden 2002 sukupolvenvaihdokseen asti, kunnes oli taas aika kääntää uusi lehti Karilaisen kauppiassuvun pitkässä historiassa.  


 

yhteystiedot