Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Terhi 400

Tekniset tiedot

Pituus: 4.01 m
Leveys: 1.50 m
Paino: 120 kg
Henkilömäärä: 4
Moottorisuositus: 5-15 hv

 

PYYDÄ TARJOUS
<b>Terhi 400</b><br>Terhi 400
<b>Terhi 400</b><br>Terhi 400
<b>Terhi 400</b><br>Terhi 400
<b>Terhi 400</b><br>Terhi 400
<b>Terhi 400</b><br>Terhi 400
<b>Terhi 400</b><br>Terhi 400

Mainio mökkivene. Luotettava, helppo ja edullinen Terhi 400 toimii hyvin 5-15 hv:n moottorilla, mutta on kuitenkin myös hyvin soudettavissa etu- ja keskipenkiltä. Turvallisuutta pienessä veneessä tuovat vakaus, helppokäyttöisyys, hyvät ajo-ominaisuudet ja kestävyys. Vene on helppo vetää maihin ja se on täynnä nerokkaita säilytystilaratkaisuja. Lukittavat paikat mm airoille, polttoainesäiliölle ja akulle sekä avonaiset köysilokerot takakulmissa köysille. Saatavana valkoisena ja vihreänä.

 

Mallistosuosikki joka tarjoaa jokaiselle jotakin

Terhi 400 on mitä mainioin mökkiveneeksi. Vene on edullinen hankkia ja käyttää, ja se on luotettava ja helppohoitoinen. Terhi 400 toimii hyvin pienellä lyhytrikisellä 5-15 hv:n perämoottorilla, eikä veneessä käytännössä ole plaanikynnystä. Vene on myös hyvin soudettavissa etu- ja keskipenkiltä ja se toimitetaan aina yhdellä airoparilla ja nivelhankaimilla.

 

Turvallisuutta pienessä veneessä tuovat vakaus, helppokäyttöisyys, hyvät ajo-ominaisuudet ja kestävyys. Veneen köli lisää suuntavakautta ja keulan muoto leikkaa hyvin aaltoja pakottaen roiskeet sivulle. Terhi 400 on helppo vetää maihin ja se on täynnä nerokkaita säilytystilaratkaisuja. Veneestä löytyvät lukittavat paikat muun muassa airoille, polttoainesäiliölle ja akulle. Käytön helppoutta ja mukavuutta lisäävät myös avonaiset köysilokerot takakulmissa. 

 

Terhi 400 on saatavana sekä valkoisena että vihreänä.