Sulje sivuvalikko
KÄYTTÄJÄTUNNUS (E-mail:)
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Karilainen

Terhi 450 C

Tekniset tiedot

Pituus: 4.01 m
Leveys: 1.50 m
Paino: 130 kg
Henkilömäärä: 4
Moottorisuositus: 8-15 hv

 

PYYDÄ TARJOUS
<b>Terhi 450 C moottorivene</b><br>Terhi 450 C moottorivene
<b>Terhi 450 C moottorivene</b><br>Terhi 450 C moottorivene
<b>Terhi 450 C moottorivene</b><br>Terhi 450 C moottorivene
<b>Terhi 450 C moottorivene</b><br>Terhi 450 C moottorivene
<b>Terhi 450 C moottorivene</b><br>Terhi 450 C moottorivene
<b>Terhi 450 C moottorivene</b><br>Terhi 450 C moottorivene

Terhi 450 C on sivupulpetillinen mökki- ja yleisvene, joka on erittäin vakaa ja tasapainoinen. Vahvistettu peräpeili mahdollistaa jopa 40 hv:n perämoottorin asentamisen, joka parantaa kuormansietokykyä sekä helpottaa liukuunnousua. Soveltuu mökille, kalastukseen, verkkojen laskuun/nostoon tai vaikkapa huviveneilyyn ja retkeilyyn.

 

Sivupulpetillinen mökkikansan yleisvene


Terhin kolme 450 mallia ovat rungoiltaan täysin identtiset, mutta sisätiloiltaan pulpettiratkaisut vaihtelevat.
Terhi 450 C on sivupulpetillinen versio suosikkimallista. Sivupulpettivene sopii etenkin tavaroiden kuljettamiseen, verkkojen laskemiseen ja nostamiseen, yhteysveneeksi mökille tai pieneen huviajeluun, miksei myös kalastukseen. Vankan rakenteensa ja vakautensa myötä vene soveltuu hyvin myös nuorison käyttöön.

 

Terhi 450 C-malli perustuu aikaisemmin mallistossa olleen 445 C-mallin runkoon, mutta 450 C-mallissa peräpeili on erikoisvahvistettu alumiinilevyllä, mahdollistaen jopa 40 hv:n perämoottorin asennuksen. Suurempi moottoriteho on hyödyksi etenkin jos veneessä usein kuljetetaan suuria kuormia, tai veneessä pääosin matkustaa 4-5 henkilöä. Isompi moottori myös helpottaa liukuunnousua, mutta toki kuormitus vaikuttaa liukuunnousukynnykseen. Terhi 445-malleista tuttu fiksu, taittuva keskipenkki, neljä lukittavissa olevaa säilytystilaa, sekä lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät ennallaan.

 

450 C-malli ajetaan takapenkiltä käsin, ja pulpetti on sijoitettu styyrpuurin puolelle. Ohjauspulpetti, tuulilasin ja tuulilasin kaide ovat veneessä vakiona, mutta sivu-, taka-, ja keulakaiteet on ostettava erikseen. Keulaan on myös asennettavissa lisävarusteinen aurinkotaso, vahvistettuna taso taipuu myös heittotasoksi. Lisävarusteena saatavana mm. sivukaiteet, keulakaiteet, anturiteline peräpeilianturille, peräkuomu, pulpetin suojahuppu, säilytyspeitto, targakaari kalastukseen sekä tyynysarja. Varustelemalla veneesi, teet siitä soveltuvan juuri omaan käyttöösi.

 

Muiden Terhi-veneiden tapaan 450-mallit ovat valmistettu ABS-muovista ja ne tehdään kestävällä kaksoisrakenteella. Sisä- ja ulkokuoren väliin jäävä välitila täytetään tiiviisti vettä-imemättömällä polyuretaanivaahdolla. Tämä ns Sandwich-rakenne tekee veneistämme erityisen lujarakenteisia, turvallisia ja käytännössä uppoamattomia. Polyuretaanivaahto toimii kellukkeena ja samalla se auttaa vaientamaan runkoääniä.